welkom in groep 8


Op deze pagina kunt u alles vinden over groep 8. Veel kijk- en leesplezier!
Ook kunt u hier terecht voor alle leuke foto's van groep 8.

Foto's van het Pannatoernooi KLIK HIER

Een verrassing voor de juf

Op 22 september was juf Marjolein jarig. De kinderen wilden de juf verrassen. Joan, Tessa en Lotte hadden een brief geschreven aan Martijn, waarin zij vroegen of zij vrijdagmiddag om vier uur de juf mochten verrassen. Martijn schreef een brief terug waarin hij vertelde dat de kinderen welkom waren. Om kwart voor vier werd de tuin versierd en om vier uur verzamelde de andere kinderen uit de klas in de tuin. Juf Marjolein arriveerde om vier uur bij de voordeur en werd intens verrast door de leerlingen. Het was een gezellige middag!

Actie 'Plastic soep':

In groep 8 lezen we uit het boek ‘Superjuffie in de soep’ van Janneke Schotveld. Dit boek gaat over juf Josje. Zij hoort dieren die in nood zijn. Wanneer ze een hap neemt van krijtjes, verandert zij razendsnel in Superjuffie. De laatste tijd wordt Superjuffie heel vaak geroepen door dieren in de zee. Ze heeft ontdekt dat veel van deze dieren in de problemen komen door al het troep wat er in zee ronddrijft.Naar aanleiding van dit boek zijn we naar een programma gaan kijken over ‘Plastic soep’. Wist u dat de plastic soep net zo groot is als heel Europa? De kinderen wisten niet wat zij hoorden en besloten met elkaar op pad te gaan om zo veel mogelijk plastic en andere troep bij elkaar te verzamelen.

 


Groepsregels:

Heeft u onze groepsregels al gezien? De hele klas heeft geholpen bij het opstellen van de regels en iedereen heeft zijn eigen foto erbij geplakt. Zo heeft iedereen aangegeven dat hij/zij het eens is met de groepsregels.