Welkom op de pagina van groep 1!
   

Op deze pagina kunt u alles vinden over groep 1. Over welke thema's wij werken en welke activiteiten er in de klas zijn. Bijvoorbeeld koken, technieklessen, gymlessen, verkeerslessen, speelgoedochtend en nog veel meer. Ook kunt u hier terecht voor alle leuke foto's van groep 1.

Thema Sint

 

De kinderen leven zich heerlijk uit in de hoeken rondom Sinterklaas. Het grote boek wordt steeds voller. De bakkerij steeds professioneler en met de handpoppen bedenken we ons eigen verhaal.

 

Thema herfst
 
 


Afsluiting startweken kanjertraining

Woensdag 27 september sloten we de start van de kanjertraining af met een bezoek van ouders of familie. Met elkaar deden we kanjerspelletjes en leerden we elkaar vooral kennen. Bedankt voor uw belangstelling.

Thema Eigen Lichaam


Kanjertraining

We doen met elkaar de eerste vertrouwensoefeningen van de kanjertraining.
Hier liggen de kinderen in een stervorm. Heel voorzichtig, zonder elkaar pijn te doen, lopen we tussen elkaars benen door. Je moet ook heel stil liggen om elkaar niet te laten vallen.


Start van het schooljaar

De kop is er af. Het jaar is begonnen!
Groep 1 is gestart met 14 kinderen. En na een week kunnen we zeggen: we zijn gewend.
Wat hebben ze al veel geleerd. Waar is de wc, plaskettingen, mandjes, dagritmekaarten, gymzaal, buiten spelen en hoe werkt het allemaal.
Gelukkig zijn het heel knappe kinderen! We werken over het thema: Nemo. Daar leren we de vormen bij. We tellen, we leren dagen, maanden en seizoenen en nog veel meer.
Maar bovenal hebben we heel veel plezier!! Voor meer foto's KLIK HIER